Samen tegen corona! Uiteraard zet ook stad Bilzen zich in voor inwoners die hulp kunnen gebruiken. Daarnaast boden al heel wat Bilzenaren zich aan als vrijwilliger. Super!

De Bilzerse Vrijwilligerscentrale bundelt zijn krachten met de Warme Lijn. Via de Warme lijn proberen we alle aanmeldingen voor vrijwilligerswerk i.h.v. hulp tijdens corona-tijden te bundelen. Samen kijken we of, en waar, u kan ondersteunen.

Wil ook jij vrijwillig hulp aanbieden?
Wil jij ook iets doen voor uw naasten zoals de Warme lijn bemannen, boodschappen doen of logistieke ondersteuning bieden bij zorginstanties? Meld je – bij voorkeur – dan aan via het online registratieformulierof contacteer de Warme lijn op het nummer 089 39 96 20. De medewerkers van de stad zullen jou persoonlijk contacteren indien er een gepaste hulpvraag gevonden is waarbij je kan ondersteunen.

Verzekerd aan de slag!
De vrijwilligersverzekering werd onlangs uitgebreid. Ook individuele burgers kunnen een gratis verzekering afsluiten voor lichamelijke ongevallen, burgerlijke aansprakelijkheid en rechtsbijstand. Aanvragen kunnen ingediend worden via www.vlaanderenvrijwilligt.be.

#BILZENHELPT