De Limburgse Stichting Autisme is op zoek naar buddies. Voor een gezin uit Bilzen zoekt de organisatie naar een oppashulp/een buddy voor Dries.

Dries uit Kleine-Spouwen is 10 jaar oud. Hij heeft een mentale handicap, autisme en een ontwikkelingsachterstand. Dit stopt hem echter niet. Dries is een spring-in-‘t-veld, die houdt van buiten spelen en wandelen, maar ook van muziekclips, knutselen, spelletjes, pudding maken, etc. Dries is een ontzettend lieve jongen, die wat aandacht vraagt maar veel liefde teruggeeft. Hij zoekt echter een oppas voor telkens enkele halve dagen per week tijdens de schoolvakanties (occasioneel een keer in het weekend).

Organisatie: LSA is de begeleidende organisatie, het gezin neemt de eindbeslissingen
Wanneer: voornamelijk in schoolvakanties / occasioneel in het weekend
Waar: /

Belangrijk: /

Interesse om buddy te worden van Dries? Stel je hier kandidaat.