De jeugdwelzijnswerkers van Stad Bilzen organiseren wekelijks een mooi activiteitenaanbod voor maatschappelijk kwetsbare kinderen en jongeren in de wijken Gansbeek en Schoonbeek. Als er geen leuke activiteit op het programma staat, wordt er in de plaatselijke jeugdlokalen een ontspannende werking georganiseerd. Om de kinderwerking in Gansbeek en Schoonbeek verder uit te bouwen, zijn de jeugdwerkers op zoek naar enkele helpende handen die hen (af en toe) willen helpen. Denk jij graag mee na over het activiteitenaanbod? Of wil je de wekelijkse werking mee ondersteunen of faciliteren? Stel je kandidaat!

Organisatie: Jeugdwelzijnswerk – Jeugddienst Bilzen
Wanneer: wekelijks op woensdagnamiddag en/of zaterdagnamiddag (in onderling af te spreken wanneer je precies vrijwilligt – wekelijks engagement is geen verplichting!)
Waar: Schoonbeek en Gansbeek

Belangrijk: /

Interesse om bij dit project te vrijwilligen? Super, geef je gegevens hier door!