“Over de brug” is een groep vrijwilligers met een hart voor kwetsbare mensen met jongdementie in onze maatschappij. Hun doel? Mensen met jongdementie te laten (blijven) bewegen. Het blijkt immers dat bewegen een enorm positief effectief heeft op mensen met jongdementie op fysiek, mentaal en sociaal vlak. Vanwege die redenen organiseert “Over de brug”tweewekelijks sportieve activiteiten, vaak in/in de buurt van Bilzen, soms iets verder. De organisatie zoekt momenteel enkele vrijwilligers die deze activiteiten ‘als buddy’ mee willen begeleiden. Is deze buddywerking iets voor jou? Stel je kandidaat!

Organisatie: Over de brug
Wanneer: tweewekelijks – de activiteiten ken je bekijken op de kalender op de website
Waar: in (de ruime omgeving) van Bilzen
Belangrijk: /

Interesse om bij dit project te vrijwilligen? Super, geef je gegevens hier door!