Mensen die zich moeilijk kunnen verplaatsen en tijdelijk of per­manent geen gebruik kunnen maken van het openbaar vervoer, kunnen voor hun verplaatsingen een beroep doen op de Minder Mobielen Centrale. Vrijwilligers staan paraat om de leden van Minder Mobielen Centrale te vervoeren naar de dokter, het ziekenhuis, te brengen naar familiefeestjes, samen boodschappen te gaan doen, enzovoorts. Top, toch?

De Minder Mobielen Centrale Bilzen kan wat hulp gebruiken! Ben je graag op de baan? Steek je graag een handje toe? Zin in iets nieuws? Word dan vrijwilliger-chauffeur bij de Minder Mobielen Centrale! Vrijwilliger zijn betekent bijdragen aan het welzijn van je wijk. Om vrijwilliger te worden bij de MMC moet je aan drie voorwaarden voldoen:

  • Beschikken over een persoonlijke wagen
  • Enkele uren per week beschikbaar zijn
  • Bereikbaar zijn via telefoon.

Organisatie: Lokaal Dienstencentrum De Wijzer
Wanneer: in overleg
Waar: regio Bilzen
Belangrijk: meer informatie over een professionele begeleiding, een onkostenvergoeding en een gepast verzekeringspakket ontvang je weldra via Diane Matheï

Interesse om bij dit project te vrijwilligen? Super, geef je gegevens hier door.