Dat de senioren in Bilzen bijzonder actief zijn, is een understatement! Sinds jaren volgden enkele senioren ook Franse les. Wegens te weinig inschrijvingen, kan de organisatie helaas de Franse lessen het komende jaar niet meer vrijwillig aanbieden. Daarom is de seniorendienst op zoek naar een vrijwilliger die deze senioren kan en wil begeleiden bij Franse conversatie. Ben jij het taaltalent dat men zoekt? Heb jij goesting om oefeningen, conversaties, … uit te werken voor enthousiaste senioren? Stel je kandidaat als begeleider!

Organisatie: Seniorendienst Bilzen
Wanneer: de tweede en vierde maandag van elke maand, van 9.30-12 uur
Waar: Seniorenhuis Bilzen
Belangrijk: meer info, inhoudelijke afstemming, etc. kan met de Seniorendienst na kanidaatstelling

Interesse om bij dit project te vrijwilligen? Super, geef je gegevens hier door!