De toeristische dienst van Stad Bilzen verhuurt vanaf 15 maart tot en met eind oktober 8 golfwagentjes, waarmee toeristen de stad, de regio en haar rijke cultuur op een unieke manier kunnen ontdekken. Wanneer een groep meerdere wagentjes huurt, stuurt de dienst een vrijwillig begeleider mee op pad (per wagen, elektrische fiets, …), die instaat voor het begeleiden van en de veiligheid van de groep wagentjes op de route. Heeft een begeleider veel kennis van de regio en vertelt hij de bezoekers graag leuke info, wordt dit erg geapprecieerd! Momenteel zoekt de dienst enkele kandidaten die dit initiatief mee willen ondersteunen.

Organisatie: Toeristische dienst Stad Bilzen
Wanneer: afhankelijk van aanvragen – vervolgens in overleg af te spreken. De begeleiding duurt 1-2 uur, of 4 uur. Voorkeuren mogen doorgegeven worden.
Waar: vertrekplaats Bilzen – rondrit Bilzen, Hoeselt en Riemst
Extra info: /

Interesse om bij dit project te vrijwilligen? Super, geef je gegevens hier door!