Enkele weken geleden ontvingen we het goede nieuws dat de gratis vrijwilligersverzekering, die tot eind 2017 aangeboden wordt door de provincies, gewaarborgd blijft. Ondertussen is bekend geraakt dat het Vlaamse Steunpunt voor Vrijwilligerswerk de verzekeringen vanaf 2018 zal overnemen. Voortaan kunnen vrijwilligersorganisaties bij het Vlaams Steunpunt Vrijwilligerswerk terecht om een erkenningsnummer voor deze verzekering aan te vragen. Echter, in Stad Bilzen wil het evenementenloket je nog steeds met plezier verder helpen bij het aanvragen van jouw verzekering! Vragen? Doe beroep op de deskundigheid van de medewerkers! Meer info: evenementen@bilzen.be.

Organisaties die eerder al een erkenningsnummer kregen via de provincies zullen deze erkenningsnummer kunnen blijven gebruiken. Verzekeringen voor activiteiten in 2018 kunnen vanaf 15 december 2017 geregeld worden via de website van de verzekeraar.

Alle info op www.gratisvrijwilligersverzekering.be