Het Sociaal Huis organiseert met veel gedrevenheid de Minder Mobielen Centrale (MMC), een initiatief om mensen die minder mobiel zijn mee uit een isolement te halen. Vrijwilligers staan paraat om de leden van MMC te vervoeren naar de dokter, het ziekenhuis, te brengen naar familiefeestjes, samen boodschappen te gaan doen, enzovoorts. Een dankbaar initiatief, waar steeds meer mensen gebruik van willen maken.

Denk je terwijl je dit leest “He, dat is wel iets voor mij!”? Heb je een eigen wagen en wat vrije tijd? Heb je interesse om binnen een sociaal team mee te draaien en zo warme contacten te leggen met andere Bilzenaren? Aarzel niet en meld je aan! De MMC kan immers steeds helpende handen en chauffeurs gebruiken. Als vrijwilliger in de MMC ontvang je een kilometervergoeding voor elke gereden rit (te tellen vanaf vertrek thuis) en er wordt een verzekering afgesloten. Je bepaalt zelf wanneer en hoe je rijdt.

Organisatie: Sociaal Huis
Wanneer: Je bepaalt zelf wanneer je rijdt!
Waar: regio Bilzen
Extra info: Een eigen wagen is noodzakelijk. Je ontvangt een kilometervergoeding voor elke gereden rit
Meer informatie: Sociaalhuis@bilzen.be – 089 51 91 38 – iedere werkdag van 9u tot 12u

Interesse om bij dit project te vrijwilligen? Super, geef je gegevens hier door!