Veiligheid voor alles! Het oudercomité van de lagere school St. Mauritius zoekt samen met Stad Bilzen naar gemachtigde opzichters die schoolkinderen willen helpen om veilig over te steken aan het oversteekpunt aan de Alma. Interesse om te helpen? Én bereid om een kleine opleiding van ‘gemachtigd opzichtiger’ te volgen (3 uurtjes theorieles, een halve dag praktijkles)? Super! Geef je contactgegevens hieronder door en we brengen je graag in contact met het oudercomité.

 

Organisatie: Oudercomité lagere school St. Mauritius – contactpersoon An Somers
Wanneer: De schoolkinderen steken dagelijks het kruispunt over ’s morgens tussen 8.15u-9u en namiddag tussen 15.15u en 16u, op woensdag is dat ’s middags tussen 11.45u en 13u. In samenspraak met het oudercomité kies je wanneer en op welke dagen jij aanwezig kan zijn om de kinderen veilig te helpen oversteken!
Waar: Kruispunt nabij de Alma.
Ondersteuning: Je krijgt een opleiding aangeboden tot gemachtigd opzichter.

Interesse om bij dit project te vrijwilligen? Super, geef je gegevens hier door!