Maandelijks, in principe iedere eerste donderdag van de maand, organiseert ZinInZang een gratis meezingnamiddag in theatercafé de Kimpel. Samen met vrienden en familie  kan je er naar hartenlust meezingen met, meestal Nederlandstalige, liedjes uit het collectief geheugen. ZinInZang zoekt een vrijwilliger/vrijwilligers die (af en toe) dit muzikale evenement in beeld wilt brengen. Jouw foto’s zullen schitteren in de publiciteitscampagnes, de website en de facebookpagina! Ben jij iemand die graag kiekjes trekt, en dit op de deunen van enkele muzikale klassiekers? Stel je kandidaat!

Organisatie: ZinInZang
Wanneer: iedere eerste donderdag van de maand
Waar: theatercafé de Kimpel
Belangrijk: als je een keertje niet aanwezig kan zijn, is dat natuurlijk geen enkel probleem. Geef jouw beschikbare data door!

Interesse om bij dit project te vrijwilligen? Super, geef je gegevens hier door!