Fijn nieuws! De watersportclub Orca van Bilzen gaat over tot het aanbieden van zwemlessen aan kinderen met een mentale beperking. Twee lesgevers zullen ieder half uur twee kinderen onder hun hoede nemen, waardoor de watersportclub 8 kinderen per uur zwemplezier kan bezorgen. De watersportclub kan echter nog een handje hulp gebruiken en zoekt een vrijwilliger/vrijwilligers die (af en toe eens) op zaterdagmiddag van 12-13 u. de lesgevers wilt helpen met de kinderen te begeleiden.

Wat is de concrete taak van de vrijwilliger? De kinderen begeleiden van de kleedkamer naar het zwembad en omgekeerd, ze aanmoedigen tijdens het zwemmen, ze begeleiden naar de WC, enzovoorts. Je hoeft de kinderen niet om- of aan te kleden, dat is de taak van de ouders.

Organisatie: watersportclub Orca
Wanneer: De zwemles vindt wekelijks op zaterdagmiddag plaats, van 12-13 u. Je kiest zelf of je elke zaterdag komt of af en toe. Geef je voorkeur door!
Waar: zwembad de Kimpel
Belangrijk: Geef eventjes door op welke data jij een handje zou kunnen helpen.

Interesse om bij dit project te vrijwilligen? Super, geef je gegevens hier door!