In de kleuterschool ’t Walnootje voorzien de ouders van oudercomité De Piraat iedere woensdag een fruitig tussendoortje voor de kleinste Bilzenaren. Het oudercomité zoekt enkele helpende handen die (af en toe) gedurende een uurtje mee willen helpen wassen, schillen en snijden van fruit om het nadien te verdelen in de kleuterklasjes.

Een aantal keer per schooljaar organiseert de kleuterschool op woensdag ook een sportinstuif in CC de Kimpel. Hiervoor zet het oudercomité telkens de sporttoestellen klaar. Het fruit snijden vervalt dan, maar men is altijd welkom om de instuif voor te bereiden.

Organisatie: oudercomité De Piraat
Wanneer: wekelijks op woensdag, vanaf 9u., duurt ongeveer een uurtje.
Waar: kleuterschool ’t Walnootje
Belangrijk: wekelijks engagement is niet verplicht, geef eventjes aan wanneer jij zou kunnen.

Interesse om bij dit project te vrijwilligen? Super, geef je gegevens hier door!