Studeren is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Vele kinderen kunnen thuis niet altijd rekenen op een gezonde studieomgeving. Het Sociaal Huis wil kinderen van de lagere school met wat moeilijkheden op vlak van leren helpen en streeft ernaar hen een gezonde studieomgeving, structuur en hulp bij het studeren te bieden.

Het Sociaal Huis zoekt enkele vrijwilligers die (af en toe) een handje willen helpen bij de huiswerkbegeleiding. Zou ook jij enkele kinderen willen begeleiden bij het maken van huiswerk? Stel je kandidaat!

Organisatie: het Sociaal Huis – Stad Bilzen
Waar en wanneer vindt de huiswerkbegeleiding plaats:

  • MA en DO: buurthuis Gansbeek (Vlinderhof 1), 16.00-17.00 u.
  • DI en DO: basisschool De Wilg Schoonbeek (Schoolstraat 45), 15.45-16.45 u.
  • DI en DO: basisschool De Bloesem Munsterbilzen (Appelboomgaardstraat 9), 15.30-16.30 u.

Belangrijk: data in onderling overleg af te spreken – wekelijks engagement is niet verplicht!

 

Interesse om bij dit project te vrijwilligen? Super, geef je gegevens hier door!