Goed nieuws! Waar je voorheen moest wachten op de nieuwsbrief van de Bilzerse Vrijwilligerscentrale om nieuwe vrijwilligersactiviteiten in Bilzen te ontdekken, kan je vanaf nu steeds het actuele aanbod aan vrijwilligersmogelijkheden in Bilzen bekijken op de nieuwe website. Wacht niet langer en ontdek hier diverse vrijwilligersprojecten!

Voor de talrijke verenigingen en organisaties, de aanbieders van vrijwilligersactiviteiten, betekent dit ook goed nieuws. Zij hoeven niet langer te wachten op een oproep van de Bilzerse Vrijwilligerscentrale om activiteiten en vragen tot hulp door te spelen. Vanaf nu kan iedere vereniging of organisatie simpelweg hier het registratieformuliertje invullen, waarna de oproep spoedig op de website verschijnt onder het menu ‘ik wil vrijwilligen’.

De nieuwsbrief van de Bilzerse Vrijwilligerscentrale blijft echter ook in gebruik. Driemaandelijks lees je er het belangrijkste nieuws en ontdek je nieuwigheden. Registreer je hier om de nieuwsbrief te ontvangen.