Brent, Anne-Sophie, Souad, Mariette, Luc, Doris, Josse, Nicole, Raf – enkele namen die je de komende weken ongetwijfeld in het Bilzerse straatbeeld en op het internet zal tegenkomen. Ze zijn allemaal vrijwilligers met een gouden hart voor anderen, manusjes van alles die maar al te graag vrijblijvend een handje toesteken en onze diverse stadsdiensten, organisaties en het maatschappelijk weefsel tout court van binnenuit versterken. Niet in beeld staan talrijke Karels, Annes, Lisa’s, Dieters, Rafs, Hildes en zovele anderen. Vrijwilligers. Toppers, stuk voor stuk.

Samen voeren we campagne. Campagne? Inderdaad, campagne. En wel om de Bilzerse Vrijwilligerscentrale, alsook het vrijwilligerswerk en –beleid in de stad, in de kijker te plaatsen. Van de Bilzenaar, van de Bilzerse verenigingen en organisaties, van iedereen die ook maar enigszins met vrijwilligers(werk) in en uit Bilzen te maken krijgt. Een unieke campagne, vóór en dóór Bilzerse vrijwilligers, met een duidelijke boodschap: vrijwillig!

In totaal schitteren een tiental vrijwilligers in de campagne. Vier van hen pronken momenteel als individu op affiches en advertenties. Maar wees gerust, de komende maanden gaan we je op verrassende manieren ook laten kennismaken met de andere vrijwilligers. Benieuwd? Houd alvast deze website in het oog!